Starting point

Mit udgangspunkt til Direction_loop_sweater – knitalong (KAL) er ved at være på plads. Jeg har fundet en masse garn i forskellige farver, og planen er at strikke de “bredde” striber i hver sin farve og lade dem fade over hinanden i de “smalle” striber.
Jeg vil strikke med 2 tråde gennem hele mit arbejde: 1 tråd Silk Mohair og en tråd af forskellige rester som Tvinni fra Isager, Wild&Soft, My Fine Wool og CottonWool 3 fra Gepard, Reloved Merino fra Smuksakyarn og Nr. 2 fra Önling.

– Vi starter i morgen den 1. oktober og strikker frem til jul.
– Vi strikker direction_loop_sweater i helt eller delvist restegarn.
– Alle er velkomne til at deltage (også uden at strikke i restegarn).
– Vi deler på hashtag direction_loop_sweaterKAL.

Jeg håber at du har lyst til at strikke med!


/

My starting point for the Direction_loop_sweater Knitalong (KAL) is almost in place. I’ve found a lot of yarn in different colors, and the plan is to knit the “wide” stripes in each their own color and let them fade into each other in the “narrow” stripes.
I will be knitting with 2 stands throughout my work: 1 stand of Silk Mohair and 1 stand of various scraps like Tvinni from Isager, Wild&Soft, My Fine Wool, and CottonWool 3 from Gepard, Reloved Merino fro Smuksakyarn, and Nr. 2 from Önling.

– We start tomorrow on October 1st and knit until Christmas.
– We’re knitting direction_loop_sweater in entirely or partially leftover yarn.
– Everyone is welcome to participate (even without knitting in leftover yarn).
– We share using the hashtag direction_loop_sweaterKAL.

I hope you feel like knitting along!