Solid base – scrap yarn stripes

Lidt inspiration til #direction_loop_sweaterkal hvor bundfarven er ens, og restegarnet bruges i striberne. Førstebillede viser @ragnnil’s smukke udgave, hvor restegarn er brugt i forskellige farver uden nogen fast rækkefølge.Det skaber en fin tilfældig effekt.🌈 
Du kan også lave dobbeltstriber ved at strikke to tynde striber på samme tid eller strukturstriber ved at skifte mellem forskellige garntyper🤍
Jeg håber, at det inspirerer dig til at eksperimentere – mulighederne er uendelige.

/

A little inspiration for the #direction_loop_sweaterkal where the base color is the same, and the scrap yarn is used in the stripes. The first picture shows @ragnnil‘s beautiful version, where scrap yarn is used in different colors without any specific order. It creates a lovely random effect.🌈
You can also create double stripes by knitting two thin stripes at the same time or textured stripes by alternating between different types of yarn. 🤍
I hope it inspires you to experiment – the possibilities are endless.